Hemhemma

Har varit hemhemma Lapphelvetet i helgen och fått julklappar, födelsedagspresenter och förstås en massa MAT! Det är det bästa med föräldrar -de förstår att laga god mat när man är hemma och hälsar på ;) Att de sedan är övertygade om att svält råder söder om Dalälven är en bisak, man kan fasta när man kommer hem sen. Eller, fastar GÖR man, för man orkar inte äta på flera dagar efter en helg därhemma.

Har träffat bästa vännen och hennes knodd, haft djupa konversationer över middag och efterrätt, gått iskalla promenader i mina nya vinterstövlar och på det hela taget bara mått gott. Lugnet och friden därhemma gör dessutom att jag är konstant trött och sover som en stock. En helt uuunderbar helg, alltså.

Hoppas veckan framgent blir underbar oxå och inte bara fylld med julstress. Jultransporterna verkar iaf reda sig och julplaneringen oxå. Allt reder sig till det bästa, vad det verkar. Sånt tycker vi om. De sista klapparna köper jag nog i veckan, så uppsatsen blir mindre prioriterad, men det kan den gott ha! HA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback